Sistemi i Check-in elektronik-Ndërtuar për sigurinë dhe komoditetin tuaj.

Të gjithë ju që parashikoni  të udhëtoni me tragete, ju këshillojmë të prisni biletën e udhëtimit para se të mbërrini në Port. Sigurohuni që të dhënat në biletën e udhëtimit te jenë të sakta. Saktësia e të dhënave mbi:  emrin, mbiemrin, datëlindjen, numrin e pasaportës si dhe të targës së mjetit, bëjnë të mundur realizimin e kryerjes së procedurave të imbarkimit në një kohë shumë të shkurtër dhe në mënyrë shumë komode. Në të kundërt çdokush do t’i nënshtrohet proçedurave shtesë . Duke harxhuar vetëm 10 sekonda per të verifikuar të dhënat tuaja kur pajiseni me biletë udhëtimi do të kurseni 15 minuta kohë, do te shmangni rradhët dhe procedurat shtesë në Portin e Durrësit.

Udhëtim të mbarë!
Autoriteti Portual Durres

 

 

 

  checkin5

logo_footer

Autoriteti Portual Durres © 2018
Te gjitha te drejtat e rezervuara
Rruga Tregtare Lagjia nr 1, Durres, Albania